a red and white play button on a white card a red and white play button on a white card

Vlad en Niki: het indrukwekkende vermogen van deze kindsterren

Veel kinderen dromen ervan om, ‘later als ze groot zijn’ heel erg veel geld te verdienen. Toch zijn er ook kinderen wie dat op hele jonge leeftijd al lukt. Je weet wel, als ze zelf nog kind zijn en zelfs nog op de basisschool zitten. In het geval van de jonge sterren Vlad en Niki is dat inderdaad het geval. Deze blog zal centraal staan om wie dit duo is, waar ze vandaan komen, hoe ze hun geld verdienen en wat hun vermeende vermogen is. Benieuwd? Lezen maar!

Een van de grootsten

Het is geen grap, maar in september 2024 hebben Vlad en Niki maar liefst 124 miljoen (!!!) abonnees op hun Youtube-kanaal. De filmpjes die ze maken zijn bedoeld voor jonge kinderen en gaan over uiteenlopende onderwerpen. De edit van de video’s zijn zo gedaan, dat het ook daadwerkelijk aantrekkelijk is. Denk aan:

  • veel sound effects
  • effecten in videos in de vorm van animatie
  • lachende kinderen
  • etc.

Wij hebben het na een minuut of, tja, één al wel weer afgezet, want wijzelf houden hier niet echt van. Maar goed, het slaat aan dat blijkt wel uit de kijkcijfers. Er zijn elke video’s miljoenen views en dat levert natuurlijk wat op…

Afkomst

Vlad en Niki zijn de sterren van de show, maar ook de rest van het gezin, voornamelijk moeder en andere siblings (een broertje en een zusje) verschijnen in de video’s. Dat maakt het misschien nog wel nog gezelliger.

Anyway, het hele gezin woont in Amerika en spreekt in de video’s dan ook Engels. Echter is het gezin van origine Russisch en hebben de kinderen daarmee een dubbele nationaliteit. Er is vandaag de dag veel te zeggen over Rusland, maar gelukkig lijken Vlad en Niki helemaal te zijn geaccepteerd. Overigens staan de comments op het account natuurlijk ook uit en zo wordt al veel van het mogelijk negatieve gefilterd.

Verdiensten en vermogen

Het gezin, tja. Daarvan kan je wel stellen dat ze het goed voor elkaar hebben. Als we verschillende bronnen mogen geloven, is het vermogen van Vlad en Niki al miljoenen en miljoenen waard. Natuurlijk wordt dit nu nog allemaal beheerd door de ouders Sergey en Victoria Vashketova, maar het zegt wel genoeg. Mochten ze over een x aantal jaar ‘volwassen’ zijn, dan zijn we benieuwd wat er nog van het account over is en wat ze van het vermogen krijgen.

Maar goed, hoe komen ze eigenlijk aan al die miljoenen? Dat heeft te maken met inkomstenbronnen. Denk aan:

  • views en reclame’s op Youtube
  • gesponsorde posts op sociale media

Vaak zijn er geen vaste budgetten voor gesponsorde posts. Echter is het wel zo dat hoe groter je bereik is, hoe meer je er voor kan vragen. Gezien het duo (of eigenlijk het hele gezin) miljoenen volgers heeft, kan je wel begrijpen dat er flinke bedragen gelden om jouw product bij hen te laten zien.

Anyway, hoewel we je misschien niet heel veel concrete informatie hebben kunnen geven, hopen we je voldoende te hebben gegeven. Mocht je jonge kinderen hebben, dan is het misschien wel eens een idee zo’n filmpje aan te slingeren!