a computer monitor sitting on top of a wooden desk a computer monitor sitting on top of a wooden desk

Eva Simons: is vermogen even groot als haar haar?

Welkom terug bij onze mooie blog, Bedrijfskennis. In deze blog zullen we een tak van sport bespreken waar velen van jullie benieuwd naar zijn, namelijk ‘het vermogen van’. Vandaag zetten we in die zin Eva Simons in het zonnetje. Ben je nieuwsgierig naar haar bezigheden, haar bekendheid en het vermogen dat ze in al die jaren heeft vergaard, dan ben je hier aan het juiste adres. Lezen maar!

Wie is Eva Simons?

Op een van haar sociale media kanalen heeft Simons een kleine 75 duizend volgers. Er bestond dus wel degelijk een kans dat je haar wel kende. Zo niet, dan zetten we hier een kleine get to know her voor je neer. Lees:

Eva Simons is een Nederlandse zangeres, songwriter en muziekproducer, vooral bekend om haar krachtige stem en haar bijdragen aan de internationale dance- en elektronische muziek. Later jureerde ze onder andere in programma’s als Idols én brak ze ook nog eens door met Afrojack. Ze staat verder bekend om haar opvallende stijlen uitstraling, vaak gekenmerkt door die kleurrijke hanenkam.

Inmiddels heeft Simons met nog veel meer grote artiesten samengewerkt en deelt ze flarden van haar leven op sociale media. Zo heeft ze een relatie met Sebastiaan Zwarts (ze zijn getrouwd) en hebben ze sinds enige tijd een dochter genaamd Rosie Nova. Sommigen zouden Simons in het hokje van ‘influencer’ schalen.

Meedoen aan programma’s

Wat dat betreft is Simons langzaam maar zeker ook steeds meer soort publiek persoon aan het worden. Zo doet ze in 2024 mee aan het programma ‘Power Couple’ van Videoland, gepresenteerd door Monica Geuze en Valerio Zeno. In dit programma gaat ze samen met haar geliefde, Sebastiaan, challenges aan wat hun relatie op de proef stel. Tegelijkertijd zien ze ook de dynamiek tussen andere stellen. Al die tijd verblijven ze in een villa en elke week zal er een koppel het huis verlaten.

Inkomsten en vermogen

Eva Simons verdient haar geld aan haar muzikale carrière, maar inmiddels dus ook aan het zijn van een ‘influencer’ (met marketingdeals) en het meedoen aan realityprogramma’s. Je zou denken dat ze er dus ‘gebakken’ bij zit. Helaas zijn er geen getallen bekend over zowel het inkomsten als het vermogen. Bij haar vorige huwelijk woonde ze nog in een ontzettend duur penthouse. Ze heeft eveneens weleens aangegeven vrij ruim te leven en eigenlijk niet eens zeker te weten hoeveel er op haar bankrekening staat.

Met andere woorden, waarschijnlijk zal ze niet, zoals veel andere Nederlanders dat wel moeten, op haar centen moeten letten. Ze. is nu eenmaal succesvol in wat ze doet en in die zin is het ook niet meer dan logisch, dat het zo goed gaat. Klinkt fijn, nietwaar? Hoe denk jij trouwens dat het er voor staat, qua financiën?